Cégünkről
A Lifttechnika Kft-t 1990-ben magánszemélyek alapították egyedi kialakítású felvonók, emelőgépek és épület akadálymentesítő berendezések tervezésére, gyártására, szerelésére, karbantartására és javítására Magyarország egész területén.

A 90-es évek elején bekövetkezett gazdasági visszaesés miatt a profil bővítése vált szükségessé. Az általánosan használatos személy- és teherfelvonók tervezését, gyártását és szervizelését is végezzük, az alapprofil megtartása mellett. Ezen felül multinacionális felvonó forgalmazással foglalkozó cégek (Otis, Schindler, Thyssen, Kone) egyedi kialakítású felvonóinak gyártása is történik a megrendelő márkanevének megtartása mellett.
 
Komplett berendezések gyártásához - a multinacionális cégekkel is kapcsolatban lévő - közvetlen nyugat-európai gyári beszállítói kapcsolatokat építettünk ki:

Wittur Group (Germany) – felvonó ajtók, hidraulika egységek,
Kleemann SA (Greece) – komplett felvonók és felvonó alkatrészek
Kleffer S.A. (Greece) – felvonó ajtók,
GMV Srl. (Italy) – hidraulika egységek,
Metallschneider Gmbh (Germany) – kisteher-felvonók,
BKG Aufzuge Gmbh (Germany) – kisteher-felvonók,
Aufzugteile Gmbh (Germany) – gépház nélküli személyfelvonó alkatrészek,
ETN Gmbh (Germany) – elasztikus ütközők
Micelect S.L. (Spain) – terhelésérzékelő rendszerek.

Ezzel párhuzamosan folyamatosan fejlesztettük saját gyártásunkat, kapcsolatainkat, termékeinket és szolgáltatásainkat. Ennek keretén belül került bevezetésre 2001 novemberében az ISO 9001:2000-es szabványon alapuló minőségirányítási rendszer, amely jelenleg MSZ ISO 9001:2015 szabvány szerint tanúsított.

1995-ben találkoztunk az olasz Vimec Srl. céggel, amely kizárólag mozgássérültek akadálymentesítését szolgáló felvonók és emelők gyártásával foglalkozik és ezen a területen a világ 3 vezető cége közé tartozik.
Kölcsönösen megtaláltuk cégeinkben a fejlődés lehetőségét. Mi a vállalkozásunk profilját szélesíteni tudtuk az egyedi, speciális, magas gyártási technológiai szintű termékekkel, ők pedig a magyarországi képviseletüket oldották meg egy elméleti és gyakorlati tapasztalatokkal rendelkező szakcéggel.

2019-re a Lifttechnika Kft. a magyarországi felvonó gyártásban 3-4%-os piaci részesedést ért el.
Az elmúlt 29 esztendőben a több mint 2800 felvonó és emelőgép tervdokumentációját készítette el, több mint 1000 akadálymentesítő berendezést telepített és több mint 900 felvonót gyártott le, szerelt fel.