Referenciák

Felvonók

Megjelenésükben személyre szabható, helytakarékos megoldások családi házakba, kisebb lakóingatlanokba és közintézményekbe

Nagyrészt konyhai felhasználásra kerülnek beépítésre kisteher-felvonók. Ezek a felvonók 300 kg teherbírásig, maximum 1m x 1m-es fülke alapterülettel, maximum 1200 mm-es belmagassággal helytakarékosan oldják meg az árúszállítást.

A kompakt kialakítás miatt kis helyre is beépíthetőek.

A Lifttechnika Kft. egyedi kialakítású személyfelvonók mellett nagyteherbírású (5000 kg - 15000 kg) teherfelvonók tervezésével, gyártásával is foglalkozik.

Ebben a terhelési kategóriában csak egyedi megoldások alkalmazásával lehet a szükséges műszaki megoldást megtalálni és kivitelezni. Szakembereink tudása és hozzáértése a garancia arra, hogy a megrendelő a számára megfelelő megoldást kapja.

Egyedi toronyszerkezetbe vagy részben zárt aknával készült személyfelvonók. A felvonó kabin egy vagy több oldalon ragasztott biztonsági üvegből készül. Az akna- és a fülkeajtó tömör, keretbe foglalt vagy teljes üveg kialakításban. Egyedi dizájn és a felvonó kialakítása a megrendelő igényei szerint.

Cégünk egyedi kialakítású személyfelvonók tervezésével, gyártásával, szerelésével foglalkozik.

Az egyedi jelenti a speciális méreteket, formavilágot, műszaki kialakítást. Felvonóinkat az egyedi igényekhez, építészeti lehetőségekhez alakítjuk. Természetesen figyelembe véve a vonatkozó műszaki és jogi előírásokat.

A Lifttechnika Kft. egyedi kialakítású személyfelvonók mellett  teherfelvonók tervezésével, gyártásával is foglalkozik.

A teherfelvonók a megrendelői igények, a szállítandó árú és a használat egyedi feltételeinek figyelembevételével kerül megtervezésre, gyártásra, üzembe helyezve.

Épület akadálymentesítés

Az épületek akadálymentesítésének kedvelt eszköze a lépcsőlift. Ennek egyik típusa az egyenes lépcsőkarokon közlekedő lépcsőlift. A Lifttechnika Kft. által forgalmazott, telepített, karbantartott VIMEC V64 típusú lépcsőlift egyszerű műszaki kialakítása, megbízhatósága és kedvező árfekvése miatt az egyik legkedveltebb ilyen jellegű berendezés. A berendezés minden tekintetben megfelel az érvényben lévő MSZ EN 81-40 szabvány követelményeinek.
Kialakítása történhet falra, lábakra vagy független lábakra. Kültérre és beltérre egyaránt telepíthető típus.

A mozgássérült személyek közlekedésének segítésére telepített függőleges emelőberendezések a magyar jogszabályok szerint 2,0 méteres emelőmagasságig telepíthetőek. Telepítésük építési engedély köteles tevékenység.

A Lifttechnika Kft. által forgalmazott, a vonatkozó MSZ EN 81-41 szabványnak megfelelő kialakítású berendezés típusjele VIMEC A28. A berendezés nem igényel külön géphelységet. A hajtásegység a berendezés süllyesztékében van elhelyezve.

A VIMEC T09-es berendezés ki súlyának, szétszerelhetőségének és könnyű szállíthatóságának köszönhetően ideális megoldás olyan magánszemélyek illetve szervezetek számára, akiknél az akadálymentesítő berendezés tárolása problémás illetve ahol szükséges a berendezés szállítása.
A mobil lépcsőlift könnyen szállítható egy személyautó csomagtartójában. Tárolása kis helyet igényel. Karbantartást, az akkumulátorok megfelelő töltése mellett, nem igényel.

Az épületek akadálymentesítésének kedvelt eszköze a lépcsőlift. Ennek egyik típusa a szögváltásra és kanyarodásra is képes lépcsőlift.
A berendezések nagy része azonban csak a lépcső belső, orsótér felöli oldalán tud közlekedni, a szerkezeti kialakítása miatt. A SLIM típusú lépcsőlift azonban úgy van kialakítva, hogy a negatív kanyarokat is le tudja kezelni, ezáltal bonyolult pályavezetési megoldásokat és a kanyarok kombinációit is le tudja kezelni.

Az épületek akadálymentesítésének kedvelt eszköze a lépcsőlift. Ennek egyik típusa a szögváltásra és kanyarodásra is képes lépcsőlift. A Lifttechnika Kft. által forgalmazott, telepített, karbantartott VIMEC V65 2023-elején új kialakítást kapott, ezzel együtt bővültek és megújultak tartalmi elemei és a továbbiakban V6s néven érhető el.

A berendezés minden tekintetben megfelel az érvényben lévő MSZ EN 81-40 szabvány követelményeinek.

Kialakítása történhet falra, lábakra vagy független lábakra. Kültérre és beltérre egyaránt telepíthető típus.