Felvonók

A Lifttechnika Kft. egyedi kialakítású, az épület adottságaihoz vagy a megrendelő kéréseihez igazodó személy-, személy-teher-, teherfelvonók tervezésével, gyártásával, szerelésével foglalkozik.

A megrendelővel történő részletes egyeztetés és az épített környezett vizsgálata alapján készítjük el a felvonó tervdokumentációját. A tervezés során minden igényt figyelembe veszünk, amely műszakilag megoldható. Nyitottak vagyunk az új, eddig még nem alkalmazott megoldások alkalmazására. Új megoldások kidolgozására. A tervek alapján magyarországi üzemünkben legyártjuk a felvonót és azt rövid szerelési idővel felszereljük.

Felvonóink minden tekintetben megfelelnek a vonatkozó előírásoknak és műszaki szabványoknak.

Összes referencia

Épület akadálymentesítés

A Lifttechnika Kft. alapítása óta feladatának érzi akadálymentesítő berendezések tervezését, gyártását, telepítését. Kezdetekben saját fejlesztésű, 1995-től a VIMEC Srl. cég berendezéseit és telepítette. Ez a cég a világ egyik vezető gyártója a gépi akadálymentesítés területén.

A közös munka, a szoros együttműködés eredményeképpen az azóta eltelt években több, mint 1000 VIMEC akadálymentesítő berendezést telepítettünk Magyarországon.

Szakembereink a tervezéstől kezdve a hibajavításig bezárólag nagy gyakorlatot szereztek, amelyet a felmerülő problémák megoldásában alkalmaznak is.

Cégünk rövid, akár 1 hetes átfutási idővel tud vállalni komplett akadálymentesítési munkákat.

Összes referencia